Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

VADERDAG CADEAUS VOOR STOERE PAPA'S

  • Geplaatst op
  • 0
VADERDAG CADEAUS VOOR STOERE PAPA'S

Is jouw vader een stoere papa? Dan hebben we een aantal toffe Vaderdag cadeaus in onze webshop om jouw (??) papa mee te verrassen. Zo hebben we stoere horloges van Marlee Watch, I love Dad tattoos en coole twinning t-shirts!

Twinning t-shirt met tekst

Hoe stoer is het om hetzelfde t-shirt als je papa te dragen? Heb jij een awesome daddy? Dan is dit twinning t-shirt een echte must have voor Vaderdag. De shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Voor vaders vanaf maat M t/m XXL en de kindershirts zijn vanaf maat 50/56 te bestellen. Dus ook voor de kleintjes die hun eerste Vaderdag vieren, is dit een tof cadeau om te geven. Zijn er broers of zussen die mee willen twinnen? Dat kan ook!

twinning t-shirt voor Vaderdag


Stoere twinning petjes

Naast de twinning t-shirts heeft het merk Van Pauline ook stoere twinning petjes in haar collectie. Zo weet iedereen dat The Dad jouw stoere papa is. En wil je ook een stoere pet voor mama bestellen? Geen probleem, voor haar hebben we de speciale 'mom' cap. Deze zijn ook verkrijgbaar met andere teksten.

twinning petjes Vaderdag


Matching horloge met papa

De kinderhorloges van Marlee Watch in onze webshop zijn prachtig! Wist je dat we dit horloge ook voor papa's hebben? Hoe gaaf is het om jouw horloge te matchen met die van jouw papa? Echt een tof Vaderdag cadeau vinden wij. De horloge zijn gemaakt van heerlijk zacht kalfsleder, hebben een tijdloos design en worden verpakt in een mooie verpakking. 

kinderhorloges


Kinder tattoos met I love Dad

Stickers doen het altijd goed bij kids! Maar deze stickers zijn wel heel speciaal, want het zijn kinder tattoos. Ze blijven minimaal 2 tot 4 dagen zitten, dus ideaal voor een feestje. En speciaal voor Vaderdag hebben we de coole I love Dad tattoo. Al onze tattoos zijn waterproof, niet giftig en van professionele kwaliteit. 

kindertattoo I love dad

Benieuwd naar al onze artikelen speciaal voor Vaderdag? Klik dan hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »